info@debeautyopleiding.nl 0499 496 672

Trainingen en meer:

Introductie Nagelstyling Acryl

Heb jij ook altijd al nagelstylist willen worden, maar weet je niet hoe je moet beginnen, dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Basis Gel Polish Styliste

Na afloop van deze training bezit jij alle basiskennis over de verschillende gelpolish systemen ben jij in staat om een goede keuze te maken.

Basis+ Eendaagse Training Gel

Van beginner tot professional in 1 dag? Dan is deze cursus iets voor jou!

Zie alle trainingen

Introductie nagelstyling

De Beautyopleiding staat voor kwaliteit en professionaliteit.  De samenwerking tussen vakdocenten en productkeuze maakt dat wij les geven op hoog niveau, met een hoge slagingspercentage.

Bij de Beautyopleiding bereiden wij jou voor op het werkveld door praktijk gerichte lessen en een no nonsens aanpak. De keuze hierin voor de producten van CND speelt een grote rol. Al 40 jaar is CND marktleider in de kunstnagel branche en verzorging en heeft dit merk keer op keer weer bewezen het beste product in de markt te zijn

Ook de jaren lange les ervaringen van onze docenten, die zich moeten blijven ontwikkelen en trainen zijn een goede indicatie om je aan te sluiten bij de Beautyopleiding .

De Nagelbranche is zeer innovatief en continu in ontwikkeling en beweging, daar moet je als (startende) styiste in mee en daarom is de basis kennis van essentieel belang en daarnaast is het belangrijk om een samenwerking aan te gaan met een merk wat hier in meekan.

Volg ons op Instagram

INFOAVONDEN

Iedere educatie locatie die verbonden is aan de Beauty Opleiding heeft regelmatig een info avond op de kalender staan. Deze avonden zijn bedoeld om eens binnen te lopen voor wat meer informatie over ons educatie en trainingsprogramma, maar op deze avonden maak je ook direct kennis met de goedgetrainde docenten die de lessen verzorgen op de locaties. Zo weet je straks precies waarvoor jij kiest en wie jou mag coachen en begeleiden in het educatie traject.

Lees verder
  • Adres

    Industrieweg 154j, 5683 CG Best

  • Telefoonnummer

    0499 496 672

  • E-mailadres

    info@debeautyopleiding.nl

X