info@debeautyopleiding.nl 0499 496 672

De Beauty Opleiding filosofie

De Beauty Opleiding; opleidingen en trainingen gericht op JOUW wensen en ambities!

Wij trainen je graag om ijzersterk aan JOUW carrière te beginnen. Bij ons leerjealle ins en outs om de beste te worden in het vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en werken enkel samen met docenten die hun vak verstaan en gaan voor de beste prestaties. Zij zijn getraind en opgeleid en doen er alles aanom samen te bouwen aan een mooie toekomst in de beautybranche. Onze docenten hebben allemaal veel ervaring en zijn werkzaam in de praktijk. Ze weten dus precies wat JIJ nodig hebt om verder te groeien.

Ons lesmateriaal is uniek in de branche en krijgt jaarlijks een updatezodat je werkt met de beste en meest actuele lesstof. Trainingen kunnen op locatie gevolgd worden, in groepsverband of privé. Zelfs lessen bijjou thuis behoren tot de mogelijkheid.

Wij geloven dat wanneer jewerkzaam wil zijn in een creatieve, hands-on branche, het belangrijk is datje vanaf het begin praktijkgericht wordt opgeleid. Alleen zo kun jeje passie en creativiteit verder ontwikkelen en leren waarJOUW talenten liggen. De trainingen bij de Beauty Opleiding maken het verschil doordat ze vaktechnisch op hoog niveau zijn. Voor een langdurige carrière is namelijk een goede basis nodig. We kijken verder naar wat JIJ nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en dat is oplossingsgericht, communicatief, zelfbewust en zelfstandig werken en denken. Hierbij helpen we je graag!

Bij ons maakt leeftijd of ervaring niet uit. Wanneer de passie en motivatie er is, is de Beauty Opleiding er om je te helpen om JOUW dromen waar te maken! Ben JIJ klaar om hard te werken en er voor te gaan? Dan zijn wij dat ook en kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst!

YOUR passion is beauty

OUR promise is education

  • Adres

    Industrieweg 154j, 5683 CG Best

  • Telefoonnummer

    0499 496 672

  • E-mailadres

    info@debeautyopleiding.nl

X